Efect - Astrul noptii ne influenteaza starea de sanatate
Asa cum vremea influenteaza starea persoanelor meteosensibile, Luna isi pune amprenta asupra sanatatii si chiar asupra frumusetii anumitor persoane.  
Unele ritual
Efect - Astrul noptii ne influenteaza starea de sanatate
Asa cum vremea influenteaza starea persoanelor meteosensibile, Luna isi pune amprenta asupra sanatatii si chiar asupra frumusetii anumitor persoane.
Unele ritualuri de infrumusetare erau practicate in antichitate in functie de fazele lunii. Obiceiurile pot fi valabile si in prezent, pentru ca studiile au demonstrat ca Luna are influenta atat asupra starii de spirit, cat si a infatisarii noastre. Chiar si in timpul eclipsei, Luna isi face simtita prezenta. Multe persoane transpira din abundenta in noptile cu eclipsa de Luna. Noptile cu semiluna sunt ideale pentru ingrijirea tenului, fiindca in aceasta perioada porii sunt deschisi, iar substantele active din produsele cosmetice patrund foarte usor in piele. In aceste seri, putem profita la ma-ximum de beneficiile mastilor cosmetice hidratante sau tonifiante. ENERGIE. Luna plina ne furnizeaza energie, uneori chiar prea multa energie. Asa se explica de ce, in perioadele cu luna plina, unii se simt plini de viata, iar altii sunt agitati, nelinistiti, au insomnii. Noptile cu luna plina confera energie si podoabei capilare. Parul creste mai repede, nu mai cade, este mai stralucitor si mai bogat daca este tuns in aceasta perioada. Cand Luna este in descrestere, organismul incepe sa mai elibereze din energia acumulata in perioada cu luna plina. Acum este momentul prielnic pentru curele de dezintoxicare. Este indicat consumul crescut de apa si ceaiuri, astfel incat organismul sa poata elimina toxinele. Dietele de slabire si masajele anticelulitice dau rezultate foarte bune in aceasta perioada. In ceea ce priveste ingrijirea pielii, sunt recomandate peelingurile pentru eliminarea celulelor moarte. Tot acum este perioada ideala pentru epilare, pentru ca firele de par sa nu reapara rapid.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.