In urma cu zece ani, Bill Clinton era audiat la Casa Alba de avocatii Paulei Jones, o tanara din Arkansas, care il acuza de hartuire sexuala. Depunand marturie sub juramant, el a negat ca a avut o relatie sexuala cu stagiara Monica Lewinsky. Acesta
In urma cu zece ani, Bill Clinton era audiat la Casa Alba de avocatii Paulei Jones, o tanara din Arkansas, care il acuza de hartuire sexuala. Depunand marturie sub juramant, el a negat ca a avut o relatie sexuala cu stagiara Monica Lewinsky. Acesta a fost inceputul unui scandal care a declansat procedura de impeachment impotriva celui de al 42-lea presedinte american.
Invitata la un talk-show foarte popular, moderat de Tyra Banks, fost model, Hillary Clinton a declarat ca "nu s-a indoit niciodata de dragostea sotului" ei, dar ca cel mai dificil a fost sa aiba incredre in continuare, sa creada in relatia lor "intr-o perioada dificila".


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.