O rafuiala interlopa a fost stopata din fasa de luptatori din cadrul Grupului Special de Protectie si Interventie „Acvila“ din cadrul MIRA, ofiteri ai DGCCOA, ai SRI si procurori DIICOT. Actiunea fortelor de ordine s-a soldat cu anihilar
O rafuiala interlopa a fost stopata din fasa de luptatori din cadrul Grupului Special de Protectie si Interventie „Acvila“ din cadrul MIRA, ofiteri ai DGCCOA, ai SRI si procurori DIICOT. Actiunea fortelor de ordine s-a soldat cu anihilarea unei grupari din judetul Neamt care, prin violenta, incerca sa detina controlul asupra orasului Piatra Neamt, in sensul preluarii sferei de influenta asupra lumii interlope.

Rafuiala intre gruparea interlopa „Donose“ si gruparea condusa de Botez Adrian Marin a inceput in noaptea dintre ani. Atunci a avut loc o bataie intre acestea, care s-a continuat si la Spitalul Judetean de Urgenta Neamt, unde au fost dusi ranitii din ambele tabere beligerante. Pentru calmarea spiritelor a fost nevoie de interventia mascatilor. Razboiul tindea sa capete forme dramatice in momentul in care, spun anchetatorii, Marin Adrian Botez a decis sa-i omoare pe cei din gruparea „Donose“.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.