Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat ieri ca Adrian Nastase nu are nevoie de o functie in partid, exprimandu-si credinta ca „nu functia face organul“, iar fostul premier „nu are nevoie de un fotoliu sau de o strapontina pent
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat ieri ca Adrian Nastase nu are nevoie de o functie in partid, exprimandu-si credinta ca „nu functia face organul“, iar fostul premier „nu are nevoie de un fotoliu sau de o strapontina pentru a putea sa vorbeasca in partid.“ Liderul PSD a tinut insa sa puncteze ca Nastase nu poate ocupa din nou o functie in PSD decat in urma unui alt Congres. „Avem un Congres care a stabilit o ierarhie. Aceasta ierarhie va fi respectata statutar pana la viitorul Congres“, a declarat Geoana. In privinta Congresului Extraordinar, idee vehiculata la un moment dat de senatorul Ion Iliescu, Geoana a precizat ca este vorba despre un subiect nascut mort. Presedintele PSD a reiterat ca viitorul Congres Extraodinar va fi in 2010, iar la Consiliul National se va discuta numai oferta pentru alegerile locale. El nu a comentat intentia lui Nastase de a candida la prezidentiale impotriva lui Basescu in 2009.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.