Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat, sambata, la intalnirea Comitetului Executiv al organizatiei PSD de femei, ca doreste ca minim  30% din candidatii PSD la alegerile locale sa provina din randul social-democratelor. "Cel putin 30% din
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat, sambata, la intalnirea Comitetului Executiv al organizatiei PSD de femei, ca doreste ca minim 30% din candidatii PSD la alegerile locale sa provina din randul social-democratelor. "Cel putin 30% din pozitii vor fi ocupate de femei. Asteptam propuneri si candidaturi, sunt cateva colege care si-au exprimat dorinta de a intra in cursa", a spus Mircea Geoana, prezent la sedinta oganizatiei de femei a PSD. Liderul PSD a prezentat si cazul ipotetic in care s-ar ajunge la paritate in ceea ce priveste numarul de femei si barbati care detin functii la conducere si a dat exemplul Suediei.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.