Fostul director adjunct al Directiei Generale a Finantelor Publice Brasov, Ioan Bara s-a sinucis ieri dupa amiaza, cu un cablu metalic de caloriferul din baia locuintei sale de pe strada Jepilor din Brasov.

Motivul pentru care barbatul a recurs la acest gest nu se cunoaste deocamdata, dar se pare ca la mijloc a fost vorba de un eventual divort dintre el si sotia lui. Se pare ca omul a lasat in urma un bilet de adio.

Gasit mort in baie

Ioan Bara avea 51 de ani, era casatorit si avea un copil de doi anisori. Familia Bara locuia intr-un apartament de pe strada Jepilor din Racadau, impreuna cu copilul si cu cu sotia. Se pare ca intre Bara si sotia lui au existat ceva discutii in ultima vreme, in urma carora aceasta a plecat timp de trei zile de acasa la parinti. Ieri la pranz cand femeia a venit acasa a gasit usa incuiata, pe dinauntru. Speriata ca nu ii raspunde nimeni, aceasta a sunat la 112. „S-a deplasat un echipaj al al ISU Brasov la locuinta din cartierul Racadau si a fost facuta o deblocare deoarece usa era incuiata cu cheia pe dinauntru. S-a intrat pe fereastra, in apartamentul aflat la e tajul doi, si a fost gasit in baie trupul lui Bara Ioan, in varsta de 51 de ani“, a declarat Razvan Anghel, plutonier in cadrul ISU Brasov.

„Era un om extraordinar“