Premiul record de duminica de la tragerea 6 din 49 a crescut numarul clientilor agentiilor loto din Oradea. „Avem clienti frecventi din Ungaria, sunt unii care iau bilete de la noi de cativa ani de zile. Acum, cu premiul asta sunt mai interesa
Premiul record de duminica de la tragerea 6 din 49 a crescut numarul clientilor agentiilor loto din Oradea. „Avem clienti frecventi din Ungaria, sunt unii care iau bilete de la noi de cativa ani de zile. Acum, cu premiul asta sunt mai interesati si au venit chiar in numar mai mare”, spune Biro Mihaela, casierita la Agentia 538 din Oradea. Colegele sale de la alte agentii spun ca sunt mai reprezentative pentru aceasta situatie agentiile oradene plasate de-a lungul bulevardelor care leaga centrul orasului cu Vama din Bors. „Eu am prieteni si familie din Oradea, pentru ca aici am crescut. Am jucat cateva bilete si pentru colegii de servici, din Debrecen, care m-au rugat sa le pun numerele cand le-am spus ca vin in sfarsit de saptamana la Oradea”, spune Bondor Gabriella, cetatean maghiar. „Mie mi-a adus mama biletele la Budapesta, ca ea e maniaca si nu rateaza nicio ocazie.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.