Biletele la concertul pe care Lenny Kravitz il va sustine, pe 26 iulie, la Bucuresti, au preturile de 70, 95, 130, 200 si 350 de lei, in functie de pozitia ocupata pe stadion, acestea urmand sa fie puse in vanzare luni, informeaza organizatorii concertului, Emag!c Entertainment.

Biletele pot fi achizitionate din reteaua librariilor Diverta, precum si online, de pe site-ulwww.myticket.ro. Tinand cont ca se apropie Luna Indragostitilor, primele doua mii de bilete cumparate online vor fi livrate fara costuri aditionale de expediere, mai precizeaza organizatorii.

Concertul cantaretului american Lenny Kravitz de la Bucuresti, care va avea loc pe stadionul Cotroceni, este inclus in turneul de promovare a celui mai nou album al sau, intitulat "It Is Time For A Love Revolution". Leonard Albert "Lenny" Kravitz, cotat ca fiind unul dintre cei mai influenti artisti rock, care canta si la chitara, bass, baterie, clape, este cunoscut pentru stilul sau inconfundabil, ce imbina influente soul, funk, reggae, hard rock si folk.Hituri precum "Are You Gonna Go My Way", "If You Can't Say No", "I belong to you", "Fly Away" sau "American Woman" i-au adus atat aprecierea publicului, cat si numeroase premii, printre care BRIT, MTV, American Music, Billboard sau Grammy pentru cel mai bun artist rock. De-a lungul intregii cariere, Lenny Kravitz a lansat opt albume (incluzand o colectie "Greatest Hits"), care s-au vandut in peste 20 de milioane de exemplare in intreaga lume.