Franta, Portugalia si Marea Britanie au fost avertizate de serciviile secrete spaniole cu privire la riscul unor atentate, care ar fi legate de vizita in Europa a presedintelui pakistanez Pervez Musharraf, a scris sambata cotidianul El Pais, citat d
Franta, Portugalia si Marea Britanie au fost avertizate de serciviile secrete spaniole cu privire la riscul unor atentate, care ar fi legate de vizita in Europa a presedintelui pakistanez Pervez Musharraf, a scris sambata cotidianul El Pais, citat de AFP. Desi numarul turistilor romani care se deplaseaza in aceste tari a scazut, dupa Sarbatori, sunt multi cei care vor sa profite de reducerile din luna ianuarie. De asemenea, cetatenii romani care lucreaza in occident traiesc sub amenintarea terorismului islamic. Celule formate in principal din "cetateni pakistanezi" se pregatesc sa comita atentate "iminente", care ar viza si Spania, a precizat El Pais, care a citat surse apropiate de Centrul National al Informatiilor (CNI) din Spania. Garda Civila spaniola, in urma unei anchete organizate impreuna cu CNI, a anuntat ca a arestat sambata la Barcelona 14 persoane suspectate de legaturi cu "terorismul islamist", banuite ca pregateau atentate. Este vorba despre 12 pakistanezi si doi indieni.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.