Soprana braziliana Eliane Coelho si tenorul turc Efe Kislali revin la ONB. Maine, de la ora 18.30, are loc, la ONB, prima reprezentatie cu "Manon Lescaut" de Puccini, cu participarea extraordinara a sopranei Eliane Coelho. Publicul bucurestean a mai
Soprana braziliana Eliane Coelho si tenorul turc Efe Kislali revin la ONB. Maine, de la ora 18.30, are loc, la ONB, prima reprezentatie cu "Manon Lescaut" de Puccini, cu participarea extraordinara a sopranei Eliane Coelho. Publicul bucurestean a mai vazut-o, anul trecut, in rolul titular din Tosca, iar partenerul ei de maine, tenorul Efe Kislali a cantat si in noiembrie trecut in "Samson si Dalila". Celelalte roluri vor fi interpretate de solistii ONB: Ionut Pascu, Mihnea Lamatic, Vlad Mirita, Vasile Chisiu, Valentin Racoveanu, Antonela Barnat, Daniel Filipescu, Lucian Corchis, Radu Pintilie. Conducerea muzicala va fi asigurata de dirijorul Adrian Morar, la realizarea spectacolului urmand sa-si dea concursul corul, orchestra si baletul teatrului. (L.D.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.