"Nu se va diminua in nici un fel activitatea de natura operativa a Politiei de Frontiera. Ceea ce noi ne propunem este eliminarea eventualelor suprapuneri care tin de natura organizatorica, la nivel de componenta de management logistic, administrativ
"Nu se va diminua in nici un fel activitatea de natura operativa a Politiei de Frontiera. Ceea ce noi ne propunem este eliminarea eventualelor suprapuneri care tin de natura organizatorica, la nivel de componenta de management logistic, administrativ, resurse umane, care ar deveni la momentul respectiv structuri cu un paralelism evident", a explicat ministrul Cristian David. Acesta a explicat, citat de Mediafax, ca planul de reorganizare al celor doua structuri va trebui finalizat si pus in aplicare pana la data aderarii la spatiul Schengen, cu atat mai mult cu cat din acest moment frontierele Romaniei, cu exceptia celei estice, dispar, astfel ca personalul care lucreaza in structurile ce vor fi desfiintate trebuie integrat in noua structura. (D.E.I.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.