Dumitru Dragomir, seful LPF, a sustinut ca inocenta si nepriceperea patronilor echipelor de fotbal a facut ca DNA sa ancheteze diferente mari dintre banii platiti de cluburile din strinatate si cei incasati de cele din Romania. "Daca patronii sunt pr
Dumitru Dragomir, seful LPF, a sustinut ca inocenta si nepriceperea patronilor echipelor de fotbal a facut ca DNA sa ancheteze diferente mari dintre banii platiti de cluburile din strinatate si cei incasati de cele din Romania. "Daca patronii sunt prosti, sa le fie de bine. Au fost impresari destepti, care au facut offshore-uri in strainatate, cat a luat clubul a luat si offshore-ul, daca a fost presedintele prost", a spus Dragomir la Realitatea TV. Seful LPF crede ca oamenii de fotbal aflati in atentia DNA nu au adus nici un prejudiciu. "Cine e vinovat va plati. N-am spus ca sunt nevinovati, ci ca in acest moment sunt nevinovati. Sa lasam procurorii sa-si faca treaba. Nu exista nici un prejudiciu", a spus Mitica. Conducatorul LPF a afirmat ca impresarii au umflat valoarea jucatorilor, pacalind gruparile ce i-au cumparat pe fotbalistii romani. "Cluburile aveau jucatori de doua carate, impresarul i-a facut de 21, clubul, dau un exemplu, a luat 800.000 pe unul care facea numai 100.000, clubul a luat 400.000, de ce sa nu fie multumit? Mutu nu avea valoarea de azi, Marica la fel. Prost e cine da, nu cine cere. Daca clubul a fost multumit cu 2 milioane, iar impresarul a luat zece, asta e, e intelegerea intre parti. Mutu nu facea atunci 1,5 milioane, acum face 20, Mazilu face zece, s-a vandut cu patru", a comentat Dragomir. Acesta a vorbit si despre folosirea off-shore-urilor, firme care i-au adus impresarului Ioan Becali milioane de euro din transferuri. "Giovanni are avocati destepti, care l-au invatat ce sa faca, si-a facut offshore-uri, care sunt corecte. Procurorul intocmeste dosarul cum vrea el, rechizitoriul il face si cum vrea el, dar exista avocati, care in instanta nu mai tin cu procurorul, ci cu dreptatea", a mai spus seful LPF. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.