Tanara actrita americana Lindsay Lohan va lucra la morga, in cadrul orelor de serviciu in folosul comunitatii la care a fost condamnata pentru conducere sub influenta substantelor interzise si a alcoolului, potrivit biroului serifului orasului Los An
Tanara actrita americana Lindsay Lohan va lucra la morga, in cadrul orelor de serviciu in folosul comunitatii la care a fost condamnata pentru conducere sub influenta substantelor interzise si a alcoolului, potrivit biroului serifului orasului Los Angeles. Pe 23 august 2007, Lohan, 21 de ani, care trebuia sa raspunda la sapte capete de acuzare pentru conducere sub influenta substantelor interzise, a incheiat un acord cu Justitia care i-a permis sa evite un proces dificil, dar care i-a adus o pedeapsa de o zi in inchisoare si trei ani de libertate conditionata. In noiembrie, Lohan a executat doar 84 de minute din cele 24 de ore de inchisoare la care a fost condamnata si si-a continuat pedeapsa cu doua luni petrecute la o clinica de dezintoxicare. Actrita trebuie sa mai efectueze si 10 ore de munca in serviciul comunitatii, pe care le-a inceput deja la un centru medical din Los Angeles si le va continua la o morga. Autoritatile vor efectua o evaluare a comportamentului actritei, care este asteptata sa apara in fata unui judecator pe 15 iulie. In 2007, Lohan a fost arestata de doua ori pentru conducere sub influenta unor substante interzise. Acuzatiile de detinere de droguri au fost retrase de fiecare data pentru ca asupra actritei a fost gasita o cantitate de cocaina care nu depasea 0,05 grame. (D.M.V.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.