Fetita miliardarilor Columbeanu a ales drumul pe care il va urma in viata. De pe tava cu obiecte simbolice care i s-a pus in fata miercuri la implinirea unui an de viata, Irina a ridicat, fara sa stea pe gånduri, cheile de la Bentley-ul lui Ir
Fetita miliardarilor Columbeanu a ales drumul pe care il va urma in viata. De pe tava cu obiecte simbolice care i s-a pus in fata miercuri la implinirea unui an de viata, Irina a ridicat, fara sa stea pe gånduri, cheile de la Bentley-ul lui Irinel si 500 de euro.

Fetita da semne ca-si doreste sa calce pe urmele parintilor sai, intrucat, atunci cand i s-a pus in fata tava cu pixuri, farduri, chei, bani si multe altele, Irina s-a ”servit” prima data cu cheile de la masina Bentley a tatalui ei, pasionat de automobile de lux. Urmatorul obiect care a atras atentia copilului a fost o bancnota de 500 de euro, iar in final, Irina a mai luat de pe tava o bucata de paine, care semnifica prosperitatea. “Pe tava erau si alte obiecte mult mai stralucitoare decat cheile. Nu stiu de ce tocmai acestea i-au atras atentia. Oricum, asta a fost alegerea ei si probabil ca stie ea ce stie”, ne-a declarat Monica Columbeanu. Pe tava se mai afla si o carte de poezii, ignorata in totalitate de fetita. Familia miliardarilor a petrecut pana seara tarziu alaturi de prieteni. Printre invitati s-au aflat si sora Monicai, Ramona, impreuna cu iubitul sa u, Cosmin, dar si cativa verisori pe care Monica nu-i mai vazuse de foarte multa vreme.

A primit jucarii cu aroma de vanilie
La prima sa aniversare, micuta Irina Columbeanu a primit o multime de cadouri. Parintii i-au cumparat un medalion in forma unei inimi cu briliante. Bijuteria face parte dintr-un set care mai contine si doua lantisoare unul mic pentru a-l purta in perioada copilariei si unul de dimensiuni mai mari, pentru cand Irina va fi o adevarata domnisoara. Nasii i-au daruit micutei foarte multe jucarii, printre care si cateva cu fata cauciucata pentru a putea fi mestecate. “Toti copiii de varsta ei au tendinta sa bage in gura orice le pica in mana.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.