In colectia "Fictiune" a Editurii Rao a aparut romanul de aventuri "Codicele" al lui Douglas Preston, in versiunea romaneasca semnata de Adrian Deliu.
Un cunoscut vanator de comori si jefuitor de morminte, Broadbent, a adunat o colectie de pest
In colectia "Fictiune" a Editurii Rao a aparut romanul de aventuri "Codicele" al lui Douglas Preston, in versiunea romaneasca semnata de Adrian Deliu.
Un cunoscut vanator de comori si jefuitor de morminte, Broadbent, a adunat o colectie de peste o jumatate de miliard de dolari alcatuita din nepretuite opere de arta, pietre pretioase si artefacte, inainte sa dispara - impreuna cu intreaga sa colectie - din conacul sau din New Mexico. Ca o ultima provocare adresata celor trei fii ai sai, Broadbent se ingroapa cu comoara lui undeva in lume, ascunzandu-se ca un antic faraon egiptean. Daca fiii vor sa-si obtina mostenirea, trebuie sa descopere mormantul ascuns cu grija al tatalui lor. Cursa porneste, numai ca printre comorile lui Broadbent se afla si un antic Codice maya, in care s-ar putea ascunde un secret cu mult mai important decat risipa de bogatii din jurul lui, iar fiii lui Broadbent nu sunt singurii plecati pe urma lui. Revista People apreciaza ca "Preston pastreaza aventura la un nivel ridicat presarand din belsug drumul cu surprize de mare clasa".
Douglas Preston, originar din Cambridge (Massachusetts), s-a nascut in 1956, prima lui slujba fiind cea de redactor la Muzeul American de Istorie Naturala din New York. Acesta lucru l-a inspirat in redactarea primei sale carti de nonfictiune - "Dinozaurii din pod" (in colaborare cu Lincoln Child) - precum si a celui dintai roman - "Relicva" -, bestseller care a marcat totodata debutul celebrei serii Pendergast si al colaborarii cu Child. (D.C.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.