Bucuresti
Cerul va fi noros si indeosebi dimineata si noaptea va fi ceata, posibil asociata cu burnita. Vantul va sufla in general slab. Temperatura maxima va fi de 1 - 2 grade, iar cea minima se va situa in jurul valorii de -2 grade.
In tara
Pe arii extinse in Crisana si Maramures, local in Transilvania, nordul Moldovei si Banat, indeosebi seara si noaptea vor cadea precipitatii predominant sub forma de ploaie. In restul teritoriului, izolat va fi fulguiala sau burnita, iar in zonele joase, pe arii restranse, si ceata. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in zona inalta de munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -1 si 9 grade, iar cele minime intre -5 si 5 grade.
La munte
Sambata
Vor cadea precipitatii mixte in Carpati. Vantul va prezenta intensificari in zona inalta. Temperatura se va mentine la valori comparabile cu cele din intervalul precedent. Pe vai, pe arii restranse va fi ceata.
Duminica
In nordul Carpatilor Orientali precipitatiile vor fi si sub forma de lapovita si trecator ninsoare. Vantul va prezenta intensificari in zona inalta. Temperatura aerului va fi in crestere usoara.