Un copil in varsta de 15 ani din orasul Frasin a luat din casa 17 milioane de lei vechi, fara acordul parintilor si a plecat. S-a intors spre seara, dupa ce si-a cumparat un autoturism. Potrivit IPJ Suceava, Maria U. din orasul sucevean Frasin a ses
Un copil in varsta de 15 ani din orasul Frasin a luat din casa 17 milioane de lei vechi, fara acordul parintilor si a plecat. S-a intors spre seara, dupa ce si-a cumparat un autoturism. Potrivit IPJ Suceava, Maria U. din orasul sucevean Frasin a sesizat politia ca fiul sau, in varsta de 15 ani, a disparut luand din casa o suma de bani. In urma cercetarilor, s-a stabilit ca baiatul a plecat, miercuri, in jurul orei 11.00, la bunicii sai din satul Bucsoaia, unde nu a mai ajuns. Ulterior, in cursul serii, el a revenit acasa spunand ca s-a deplasat in comuna Berchisesti insotit de un prieten, de unde a cumparat un autoturism marca Dacia 1310 de la Catalin I., autovehiculul fiind condus la intoarcere de vechiul proprietar.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.