Ucraina intentioneaza sa majoreze de cateva ori costul tranzitarii gazului rus catre Europa, a declarat un reprezentant din conducerea companiei ucrainene pentru gaze, potrivit RADOR, care citeaza RIA Novosti, preluat de NewsIn. Presedintele Naftogaz
Ucraina intentioneaza sa majoreze de cateva ori costul tranzitarii gazului rus catre Europa, a declarat un reprezentant din conducerea companiei ucrainene pentru gaze, potrivit RADOR, care citeaza RIA Novosti, preluat de NewsIn. Presedintele Naftogaz Ucraina, Oleg Dubinin, care se va deplasa la Moscova, va informa partea rusa de faptul ca tara sa va majora pretul de tranzit al gazului rus spre Europa la 9,2 dolari pentru mia de metri cubi la 100 de kilometri, fata de 1,7 dolari cat este in prezent. Premierul Ucrainei, Iulia Timosenko, a cerut Ministerului Combustibililor si Energiei Electrice, Ministerului Finantelor si companiei Naftogaz sa analizeze si sa prezinte fundamentarea tehnico-economica a costurilor tranzitului de gaze pe teritoriul Ucrainei.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.