Uniunea Civica Maghiara (UCM) este decisa sa organizeze un miting de protest in fata Ministerului Justitiei daca Tribunalul Bucuresti nu va inregistra Partidul Civic Maghiar pe data de 24 ianuarie a.c. Presedintele UCM Sfantu Gheorghe, Zoltan Gazda,
Uniunea Civica Maghiara (UCM) este decisa sa organizeze un miting de protest in fata Ministerului Justitiei daca Tribunalul Bucuresti nu va inregistra Partidul Civic Maghiar pe data de 24 ianuarie a.c. Presedintele UCM Sfantu Gheorghe, Zoltan Gazda, spune ca, desi nu exista nici un fel de motive pentru a se refuza inscrierea acestuia, atat statutul, cat si semnaturile de sustinere fiind in regula, justitia continua sa amane pronuntarea sentintei. Potrivit sursei citate, urmatoarea infatisare in acest dosar va fi pe 24 ianuarie, iar daca Tribunalul va da un nou termen, atunci UCM va initia o actiune de protest.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.