Eliminat. De teama sa nu sfasie imblanzitorii in arena, organizatorii Galei Circului Globus au preferat sa suspende reprezentatia Organizatorii celei de-a VIII-a editii a Galei Circului, reprogramata pentru weekendul viitor, au hotarat sa inceapa sp
Eliminat. De teama sa nu sfasie imblanzitorii in arena, organizatorii Galei Circului Globus au preferat sa suspende reprezentatia Organizatorii celei de-a VIII-a editii a Galei Circului, reprogramata pentru weekendul viitor, au hotarat sa inceapa spectacolul-maraton fara dresura de tigri siberieni. Desi au pregatit intens acest numar, dresorii nu vor intra in arena cu cele cinci feline pentru ca Franco, tigrul care l-a atacat saptamana trecuta pe imblanzitorul Adrian Radu, da in continuare semne de nervozitate. Dresura de tigri "ucigasi", asa cum este denumita rasa siberiana, urma sa fie prezentata publicului in premiera, insa spectatorii se vor delecta cu o alta dresura de feline. Este vorba despre un numar care va fi prezentat de dresorul Stefan Plesoianu. El va aparea in lumina reflectoarelor cu doi lei albi si cu sase tigri bengalezi, siberieni si albi. Devenit o traditie pentru circul international, evenimentul, care va fi de fapt un concurs, va aduce in fata spectatorilor, un iluzionist din Cehia, acrobati de la Circul Mare din Moscova si din Kirghizstan si dresori de lame din Ucraina.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.