O batrana din Sibiu a ajuns sub rotile unui autobuz la Sibiu, dupa ce a trecut pe zebra, in fuga, pentru a prinde un microbuz. In urma impactului, femeia a murit pe loc. Calatorii ingroziti au coborat imediat si spun ca au vazut-o pe femeie ca incer
O batrana din Sibiu a ajuns sub rotile unui autobuz la Sibiu, dupa ce a trecut pe zebra, in fuga, pentru a prinde un microbuz. In urma impactului, femeia a murit pe loc. Calatorii ingroziti au coborat imediat si spun ca au vazut-o pe femeie ca incerca sa traverseze in graba. "Autobuzul nu avea viteza. Am vazut ca autobuzul a claxonat doua fete, nici nu mi-am dat seama ca pe batrana a lovit-o", sustine Elena, care se afla in autobuz in momentul producerii accidentului. Politistii au stabilit ca soferul P. Nicu, in varsta de 24 de ani, nu a acordat prioritate femeii aflate pe trecerea de pietoni. Cercetarile continua.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.