Hillary Clinton, care se lupta sa fie desemnata drept candidatul democrat la prezidentialele din SUA, a jucat rolul unei insotitoare de bord in avionul sau cu care se deplaseaza in campania electorala. "Buna ziua, doamnelor si domnilor, si bine ati
Hillary Clinton, care se lupta sa fie desemnata drept candidatul democrat la prezidentialele din SUA, a jucat rolul unei insotitoare de bord in avionul sau cu care se deplaseaza in campania electorala. "Buna ziua, doamnelor si domnilor, si bine ati venit la bordul aeronavei Hill Force One", a glumit Hillary Clinton, cu referire la avionul oficial al presedintelui american, care este denumit Air Force One. Inainte de decolare, Hillary a afirmat ca regulile Administratiei Federale Aeriene americane "interzic folosirea telefoanelor celulare, a aparatelor Blackberry sau a celor fara fir ce pot fi folosite pentru a relata o poveste negativa despre mine".


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.