Recent, George Gaita, presedintele Federatiei de Polo, s-a plåns ca bazinul Floreasca este o rusine nationala. A facut-o cu ocazia derby-ului national de polo dintre Steaua si Dinamo, gazduit in singura piscina acoperita din Capitala. Pe 15 ia
Recent, George Gaita, presedintele Federatiei de Polo, s-a plåns ca bazinul Floreasca este o rusine nationala. A facut-o cu ocazia derby-ului national de polo dintre Steaua si Dinamo, gazduit in singura piscina acoperita din Capitala. Pe 15 ianuarie, de ziua poetului national, Cristian Adomnitei, ministrul sucevean al educatiei, cercetarii si tineretului, a aparut pe nepusa masa la bazin, insotit de un echipaj al unui post de televiziune. S-a dezbracat de functie si s-a dat in figuri, sarind de la trambulina in bataia camerelor de luat vederi. Cåtiva putoi luati la inceput prin surprindere si-au revenit din uimire si au inceput sa faca misto de fizicul lui Adomnitei. S-a zis ca seamana cu o sirena decolorata, s-a comentat ca este un tip brevilin, stenic, mezomorf, cu un trup de talie medie, dar bine facut, datorita bunei functionari a corticosuprarenalelor, pancreasului si gonadelor, stimuland anabolismul proteic moderat.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.