Ionut Velcu, protagonistul imaginilor Dezmat. Un elev de la liceul "Matei Basarab" din Craiova si-a expus penisul in fata profesorului si a colegilor amuzati Puteti viziona aici imaginile video Scene socante, intr-un liceu din Craiova! Un elev in cl
Ionut Velcu, protagonistul imaginilor Dezmat. Un elev de la liceul "Matei Basarab" din Craiova si-a expus penisul in fata profesorului si a colegilor amuzati Puteti viziona aici imaginile video Scene socante, intr-un liceu din Craiova! Un elev in clasa a XII-a isi scoate penisul si isi arata fundul in clasa, in fata colegilor si a profesorului, care se amuza, toate astea fiind imortalizate de un alt elev cu ajutorul telefonului mobil. Intamplarea a avut loc in urma cu trei luni in timpul orelor de curs in liceul "Matei Basarab". La ora de engleza, Ionut Dan Velcu, elev in clasa a XII-a A la acest liceu, a facut un adevarat spectacol erotic in fata dascalului sau, Bogdan Marius Nedea. "Pentru ca dom? profesor s-a iubit cu o eleva din liceu, ne permitem sa facem baza unii de altii. Intr-o zi, eu si colegii mei ne-am distrat la ora de engleza. Eu mi-am scos sexul si l-am pus pe banca in fata colegilor si a domnului profesor. El nu s-a suparat si s-a distrat cu noi", a povestit cu nonsalanta Ionut Velcu. "Singurul profesor care ne permite sa facem ce vrem la ora" Din filmuletul realizat in clasa reiese clar faptul ca profesorul a gustat gluma elevului, din moment ce apare adesea zambind. Mai mult decat atat, si acesta i-a adresat injurii greu de reprodus elevului. Scenariul nu se opreste aici, fara nicio retinere, Ionut Velcu isi lasa pantalonii jos si il intreaba pe dascal daca are fundul apetisant. "Domnul profesor Nedea ne preda mai multe materii, engleza, protectia consumatorului, contabilitate. Eu am note mari la el, chiar daca mi-am scos sexul pe banca de multe ori. Si el ne spune ca avem fundul mic si ca al lui e mai savuros. Este singurul profesor care ne permite sa facem ce vrem la ora", a mai spus Ionut Velcu. Ieri, profesorul Marius Nedea nu a fost de gasit la scoala. Nici directorul liceului nu a putut fi contactat pentru a comenta aceasta situatie socanta.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.