Postarita din Cluj-Napoca, disparuta in urma cu o saptamana, a fost gasita moarta in beciul unei case din cartierul clujean Grigorescu. Politistii au stabilit ca femeia, in varsta de 51 de ani, a fost victima unui jaf. Silvia Mezei, agent postal la
Postarita din Cluj-Napoca, disparuta in urma cu o saptamana, a fost gasita moarta in beciul unei case din cartierul clujean Grigorescu. Politistii au stabilit ca femeia, in varsta de 51 de ani, a fost victima unui jaf. Silvia Mezei, agent postal la Oficiul din cartierul clujean Grigorescu, a fost data disparuta joia trecuta. Femeia s-a dus dimineata pe teren pentru a distribui mandate postale, insa nu s-a mai prezentat la oficiu pentru a face bilantul. Dupa o saptamana de cautari, politistii au gasit-o pe Silvia Mezei moarta in beciul imobilului de pe strada Eremia Grigorescu nr. 70. Cadavrul era ingropat la 30 de centimetri sub pamant, iar peste groapa erau puse lemne. S-a stabilit ca femeia s-a prezentat la imobilul de mai sus in care locuia Attila Kedves pentru a lasa alocatia lunara a celor doi copii ai acestuia.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.