PNL Bucuresti a discutat miercuri seara pe tema candidatilor pentru alegerile locale, singurele "certitudini" fiind Ludovic Orban pentru Primaria Generala si Andrei Chiliman la sectorul 1, insa o decizie va fi luata la jumatatea lunii februarie, in u
PNL Bucuresti a discutat miercuri seara pe tema candidatilor pentru alegerile locale, singurele "certitudini" fiind Ludovic Orban pentru Primaria Generala si Andrei Chiliman la sectorul 1, insa o decizie va fi luata la jumatatea lunii februarie, in urma unor sondaje de opinie.
Şedinta liberalilor bucuresteni a avut loc miercuri seara, incepand cu ora 20.00, tema principala de discutie fiind desemnarea posibililor candidati ai organizatiei la alegerile locale din vara, numele acestora urmand a fi trecute in sondaje de opinie care vor fi realizate pana la15 februarie.
Surse liberale au declarat ca, la sectorul 1, „lucrurile sunt cat se poate de clare", Andrei Chiliman fiind „cu certitudine” candidatul PNL. In sondajul care va fi comandat vor fi trecute si numele unor potentiali candidati de la alte formatiuni. De altfel, PNL sector 1 a mai realizat un astfel de sondaj, la inceputul lunii decembrie 2007, actualul primar Andrei Chiliman fiind cotat la peste 70% printre potentialii candidati PNL.
La sectorul 2, favorit pare a fi Dragos Dinca, in timp ce la sectorul 3 - deputatul Mircea Ciopraga, au mai precizat sursele citate.
Pentru sectorul 4, liberalii bucuresteni l-ar prefera pe Andrei Petrescu, la sectorul 5 - Dan Banu si pe Antonel Tanase la sectorul 6.
In ceea ce priveste Primaria Generala, Ludovic Orban va fi candidatul PNL. In sondajul ce urmeaza a fi realizat, liberalii bucuresteni vor trece si posibilii contracandidati de la PDL - Adriean Videanu, Vasile Blaga, Liviu Negoita -, dar si de la PSD - Marian Vanghelie, Sorin Oprescu, Cristian Diaconescu si Victor Ponta.
Decizia finala in legatura cu aceste candidaturi va fi luata in jurul datei de 15 februarie, cand fiecare organizatie de sector a PNL va avea datele complete in urma sondajelor de opinie.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.