Azi in Timisoara, maine in toata tara”, o scandare care a reusit sa-i trezeasca pe multi in urma cu 18 ani. Goana dupa libertate s-a transformat insa intr-o goana dupa bani, una in care au fost prinsi pana si copiii si adolescentii. Totul in n
Azi in Timisoara, maine in toata tara”, o scandare care a reusit sa-i trezeasca pe multi in urma cu 18 ani. Goana dupa libertate s-a transformat insa intr-o goana dupa bani, una in care au fost prinsi pana si copiii si adolescentii. Totul in numele economiei de piata. Oamenii sunt pontati, punctati si evaluati ca intr-un imens obor in care sentimentele nu mai conteaza. Sportul reprezinta un barometru pentru intreaga societate, in mod normal si aici banul dictand totul. Povestea lui Torje din Timisoara este una trista, chiar daca in acest moment fotbalistul de 18 ani este fericit pentru ca are un contract extrem de consistent. Obligat sa-si priveasca viitorul printr-un ochean facut din hartii de 100 de euro, fotbalistul de talent se bucura acum de antipatia a doua galerii mari, cea a lui Poli, care se considera tradata, si cea a lui Dinamo, recent injurata.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.