Stefan Berecszaszy a sesizat Politia Comunitara si va angaja o echipa de restauratori

Monumentul comemorativ ridicat in memoria atletei Maria Cioncan, decedata in urma cu un an intr-un accident rutier in Bulgaria, a fost vandalizat de au
Stefan Berecszaszy a sesizat Politia Comunitara si va angaja o echipa de restauratori

Monumentul comemorativ ridicat in memoria atletei Maria Cioncan, decedata in urma cu un an intr-un accident rutier in Bulgaria, a fost vandalizat de autori necunoscuti. Bustul atletei din centrul municipiului Hunedoara, turnat in bronz, este strajuit de doi lei fabricati din acelasi material. Unul dintre ei a fost lovit cu un obiect contondent, iar pe fata animalului au aparut gauri ca urmare a materialului indepartat prin lovire. Cel care a observat acest lucru a fost nimeni altul decat antrenorul sportivei disparute, Stefan Beregszaszy. „Numai niste animale ar fi putut face asa ceva. Dupa ce am observat deteriorarea monumentului, am facut o sesizare catre Politia Comunitara, care a preluat cazul”, a declarat Stefan Beregszaszy. Acesta a precizat ca in cursul acestui an va aduce o echipa speciala de restauratori care sa indeparteze urmele de distrugere lasate de vandali pe monumentul ridicat in cinstea atletei.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.