Škoda Auto va inaugura noua Fabia la Salonul International Auto de la Delhi. Pe langa noua Fabia, Škoda Auto va prezenta la Delhi si Octavia, Octavia Tour si Superb, modele deja prezente pe piata auto din India.
In total, la standul Škoda Auto vor fi prezentate sapte Škoda Fabia cu diferite echipari si motorizari, incluzand atat atractivul "Sport Styling Kit", cat si modelul ecologic GreenLine TDI. Modelul Octavia va fi prezentat in variante de echipare Ambiente si Laurin & Klement - echiparea de varf pentru Octavia. Octavia Tour va fi prezentata cu nivelurile de echipare Ambiente si Elegance. In cadrul salonului de la Delhi va fi prezentat si modelul Superb, acesta reusind o buna pozitionare pe piata auto din India.
Toate masinile Škoda comercializate in India sunt echipate cu airbag pentru sofer si pasager, imobilizator electronic, servodirectie, aer conditionat si inchidere centralizata (exceptand versiunea de baza pentru modelul Fabia). Pentru Fabia, Octavia si Superb este inclus in nivelul standard de echipare un sistem audio Škoda cu CD & MP3 player. Noua Fabia creata pentru piata indiana va fi disponibila cu doua motoare pe benzina (in trei cilindri 1.2 12V HTP/51 kW si in patru cilindri 1.4 16V/63 kW) si un motor turbo-diesel in trei cilindri (1.4 TDI PD/51 kW) cu o cutie de viteze cu cinci trepte si transmisie manuala. Pentru celelalte modele din gama Škoda disponibile pe piata din India motoarele vor ramane neschimbate. Modelele Škoda Roomster, Octavia RS si Octavia Scout nu vor fi comercializate inca in India. Modelele expuse la Salonul international auto de la Delhi demonstreaza competentele Škoda Auto in clasa automobilelor compacte, automobilelor de familie - MPV, limuzinelor si a automobilelor dinamice.
Incepand cu 2001, Škoda a vandut peste 49.000 unitati pe piata din India. Škoda India detine o retea de 54 de dealershipuri, iar capacitatea actuala de asamblare a fabricii din Aurangabad (300.000 mp) este de 30.000 de automobile/an.