Cristian Mungiu, Cristian Nemescu , Mircea Cartarescu, Andrei Serban, Dan Perjovschi, dar si programul "Sibiu-Capitala Culturala Europeana" se numara printre nominalizarile la editia 2008 a Premiilor Cuvantul, care se va desfasura, pe 21 ianuarie, la
Cristian Mungiu, Cristian Nemescu , Mircea Cartarescu, Andrei Serban, Dan Perjovschi, dar si programul "Sibiu-Capitala Culturala Europeana" se numara printre nominalizarile la editia 2008 a Premiilor Cuvantul, care se va desfasura, pe 21 ianuarie, la Centrul "Tinerimea Romana" din Bucuresti. Editia a XVII-a a Premiilor Cuvantul, acordate de Revista Cuvantul pentru activitati culturale si artistice deosebite pe anul 2007, se vor decerna sub titulatura "Cultura in miscare", in cadrul unei ceremonii prezentate de Razvan Tupa, potrivit www.cuvantul.ro. , citat de Mediafax. Distinctiile vor fi inmanate personalitatilor care, prin activitatea lor, au marcat din punct de vedere cultural anul ce tocmai s-a incheiat".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.