Membra trupei Class a ramas insarcinata la doi ani si jumatate de la nasterea primul sau copil. "Evenimentul" a fost unul planificat de catre Mihaela si sotul sau, pictorul Costin Craioveanu. "Am vrut sa-l facem cat mai repede si pe cel de-al doilea
Membra trupei Class a ramas insarcinata la doi ani si jumatate de la nasterea primul sau copil. "Evenimentul" a fost unul planificat de catre Mihaela si sotul sau, pictorul Costin Craioveanu. "Am vrut sa-l facem cat mai repede si pe cel de-al doilea pentru a fi de varsta apropiata de Leon. In felul acesta se vor intelege mai bine. Baietelul nu prea isi da seama ce se intampla. Zice ca are si el un bebe in burtica, incercand sa ma imite", a declarat Mihaela amuzata. In plus, artista s-a grabit sa devina din nou mama in speranta ca al doilea copil ii va lua din trasaturi. "Sper sa semene cu mine si, mai mult, sper sa fie fetita. Imi doresc foarte mult acest lucru". Cantareata este gravida in trei luni si, momentan, nu resimte problemele specifice unei sarcini. "Acum nu e cazul, e prea devreme. Poate de la cinci luni incolo. Nici cu baietelul n-am avut greturi sau ameteli. M-am inteles foarte bine si cu el cat timp a fost in burtica", a mai povestit Mihaela.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.