Lovin a declarat eri, la Oliva Nova, ca nu prea i-a convenit faptul ca Steaua nu a acceptat oferta clubului Malaga, informeaza site-ul oficial al gruparii din Ghencea. "As fi ipocrit sa spun ca nu mi-as fi dorit sa se intample, pentru ca la prima ved
Lovin a declarat eri, la Oliva Nova, ca nu prea i-a convenit faptul ca Steaua nu a acceptat oferta clubului Malaga, informeaza site-ul oficial al gruparii din Ghencea. "As fi ipocrit sa spun ca nu mi-as fi dorit sa se intample, pentru ca la prima vedere se poate spune ca este Segunda Division, dar Malaga este pe primul loc, la opt puncte de ultima pozitie promovabila. Era un pas important in cariera mea sa joc in Primera Division, dar asta este viata si mergem inainte. Asta a fost singura conditie a spaniolilor, dar Steaua a spus ca se poate discuta doar daca se achita suma integral, la semnarea actelor", a spus Lovin. "Era foarte bine pentru mine din punct de vedere material. Pana la urma, prima decizie este a clubului. Imi este foarte greu sa trec peste asta, fiindca ma gandesc si la bani, si la viitorul familiei mele. Doar pentru asta muncim cu totii. Una este sa castigi 70-80 mii de euro in Romania si alta sa castigi 400-500 de mii de euro in Spania. Am vorbit cu Valeriu Argaseala si Adrian Ilie. Ei mi-au spus ca singura modalitate in care pot pleca este ca echipa sa plateasca un milion de euro la semnarea actelor. Am luat-o ca atare, desi nu prea mi-a convenit. Eu pun inainte raul mereu. Poti juca prost, te poti accidenta si, poate, pana la vara, nu o sa mai ia nici 500.000 de euro pe mine. In fotbal e legea ca, daca nu joci, nu are cine sa te vada si cine sa te ia. Acesta este riscul meseriei si nu avem ce face", a comentat Lovin, care spera sa mai apara si alte oferte. "Vad prin ziare ca am oferte de la Le Mans sau alte echipe, insa eu si conducerea stim doar de cea de la Malaga si de la o echipa din Rusia, careia nu-i pot spune numele. Ma bucura ca am atras atentia mai multor cluburi, desi multi dintre noi suntem criticati de proprii suporteri", a spus Lovin. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.