Diarra, Vieira, Traore si Camara, cei patru jucatori adusi de CFR Cluj de la nationala de tineret a Coastei de Fildes, au dat de greu in Romania. Africanii au fost nevoiti sa se antreneze pentru prima oara in viata pe zapada. “Este ceva cu tot
Diarra, Vieira, Traore si Camara, cei patru jucatori adusi de CFR Cluj de la nationala de tineret a Coastei de Fildes, au dat de greu in Romania. Africanii au fost nevoiti sa se antreneze pentru prima oara in viata pe zapada. “Este ceva cu totul neobisnuit pentru noi. Nu am mai vazut zapada pana acum decat la televizor. Este foarte frig aici, dar am auzit ca nu mai este mult pana vine primavara. Este mai dificil, dar ne vom adapta. Nu cedam asa usor”, a spus Diarra. Ivorienii au avut foarte mari probleme cu echilibrul in timpul antrenamentului de marti. Oficialii clujeni le-au recomandat sa aiba grija, deoarece exista riscul accidentarilor in urma repetatelor cazaturi.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.