Inmormantarea elevei de 17 ani, din comuna Sandominic, judetul Harghita, gasita fara viata de catre colega ei de camera si prietenul acesteia, intr-o stare demna de filmele horror, a avut loc ieri dimineata. A fost o inmormantare simpla, fara ceremo
Inmormantarea elevei de 17 ani, din comuna Sandominic, judetul Harghita, gasita fara viata de catre colega ei de camera si prietenul acesteia, intr-o stare demna de filmele horror, a avut loc ieri dimineata. A fost o inmormantare simpla, fara ceremonialul obisnuit la catolici. O inmormantare ca si a celor care s-au sinucis. Chiar daca preotul catolic din comuna a fost prezent, acesta nu a sfintit corpul ei neinsufletit in cosciug, iar tånara a fost inhumata intr-un loc stabilit sinucigasilor. Anchetatorii cazului sustin ca eleva s-a sinucis.

Peste 500 de persoane si-au luat ramas bun ieri de la Ildiko Szabo, eleva de 17 ani gasita fara viata la inceputul saptamanii. Inmormantarea tinerei a fost pe cat de dureroasa, pe atat de simpla. Preotul catolic din comuna a fost prezent, insa ceremonialul obisnuit la catolici nu a avut loc. Corpul neinsufletit al copilei nu a fost sfintit in cosciug, iar locul de veci i-a fost desemnat intr-un loc bine stabilit, unde sunt inmormantati doar sinucigasii. Nici sunetul clopotului bisericii nu a insotit-o pe ultimul ei drum. Oricat de mult au suferit apropiatii, au fost obligati sa o inmormanteze ca pe o sinucigasa. Intrebat fiind ce prevede catolicismul in cazul in care cineva este inhumat ca si un sinucigas, iar ulterior se dovedeste ca de fapt a fost omorat, preotul nu ne-a spus, excluzand din start aceasta posibilitate in cazul de fata.

Eleva de 17 ani, insarcinata in patru saptamani, a fost gasita fara viata de catre colega ei de camera Reka Hunyadi si prietenul acesteia. Tanara avea o punga de nylon trasa pe cap, legata cu cablul unui incarcator de telefon, iar mainile erau prinse in catuse la spate. Anchetatorii, bazandu-se pe marturiile fetei din jurnalul ei intim, precum si pe mesajul telefonic trimis de pe telefonul ei, merg pe ideea suicidului. Din jurnalul elevei reiese faptul ca tanara era insarcinata, dar pentru ca ducea o viata dubla, nu stia cine ar putea fi tatal copilului. „Nimeni nu poate sa isi dea seama, sa simta ce se intampla cu mine. Cei in care am avut cea mai mare incredere m-au inselat. Acum in sfarsit am intalnit un tip pe care il iubesc, dar am sentimentul ca nu pot cu el sa imi fac planuri pe o perioada indepartata, cu toate ca imi spune ca ma iubeste si ca el si se gandeste serios la relatia noastra. Da, si astept un bebelus, dar este o problema, sincer habar nu am cine ar putea fi tatal copilului. Oare tipul asta sau un altul... care spune ca ma iubeste, dar eu stiu ca minte. Si cu copilul este o problema, pentru ca nu vreau sa il pastrez, dar doar peste o luna voi avea 18 ani, si nu pot sa fac avort fara consimtamantul parintilor.... Cred ca viata nu are nici un sens, si atunci de ce sa traiesti, sa suferi, mai bine termini cu ea, si asa provoc mai multa suferinta la toata lumea daca traiesc decat daca nu... Asa este! Asta voi face!”


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.