Starul pop George Michael a acceptat sa scrie o autobiografie plina de detalii picante, programata pentru lansare in toamna anului 2009, semnand cu editura HarperCollins "unul dintre cele mai mari contracte din istoria publishing-ului din Marea Brita
Starul pop George Michael a acceptat sa scrie o autobiografie plina de detalii picante, programata pentru lansare in toamna anului 2009, semnand cu editura HarperCollins "unul dintre cele mai mari contracte din istoria publishing-ului din Marea Britanie", informeaza Reuters. "Este una dintre cele mai fierbinti autobiografii care au ramas nepublicate", a indicat HarperCollins, o unitate a News Corp.. Purtatorul de cuvant al lui Michael nu a dorit sa dezvaluie valoarea tranzactiei, in timp ce purtatorul de cuvant al HarperCollins nu a putut fi contactat pana in prezent. "George a promis companiei HarperCollins o biografie plina de detalii picante si cu siguranta va fi", a declarat impresarul lui Michael, Andy Stephens. "Oamenii nu sunt prosti. Incep sa-si dea seama ca adevarul este mai interesant decat toate povestile aparute in presa", a adaugat acesta. Michael, in varsta de 44 de ani, apare regulat in tabloidele britanice. In iunie 2007, George Michael a fost condamnat la 100 de ore de munca in folosul comunitatii pentru conducere sub influenta unor substante care se elibereaza doar pe reteta. De asemenea, starului i s-a suspendat permisul de conducere pentru o perioada de doi ani. De altfel, in ultimii doi ani, cantaretul a fost arestat de mai multe ori pentru ca a fost surprins adormit la volan, din cauza drogurilor sau a alcoolului. Artistul a mai fost arestat, in aprilie 1998, pentru acte indecente intr-o toaleta publica din Los Angeles. Dupa incident, Michael a incheiat ani intregi de speculatii cu privire la orientarea sa sexuala, anuntand public ca este homosexual. In urma "evenimentului", Michael a scris un cantec, "Outside", ale carui versuri si videoclip au fost inspirate de incidentul din toaleta. In 2006, Michael, care a vandut 80 de milioane de albume cu hituri precum "Careless Whisper" si "Faith", a infuriat reprezentantii organizatiilor de sanatate caritabile din Marea Britanie dupa ce a dat un interviu televizat, in cursul caruia a fumat cannabis si a declarat: "Treaba asta ma ajuta sa ma mentin sanatos si fericit".


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.