Munca. Presedintele Otelului, Marius Stan, spune ca fotbalistii sai se pregatesc intens si ca Janos Szekely nu pleaca Antalya. Pamant turcesc. Statiune. Mare. Plaja, soare. Echipe romanesti de fotbal atrase de mirajul vremii frumoase, in contraponde
Munca. Presedintele Otelului, Marius Stan, spune ca fotbalistii sai se pregatesc intens si ca Janos Szekely nu pleaca Antalya. Pamant turcesc. Statiune. Mare. Plaja, soare. Echipe romanesti de fotbal atrase de mirajul vremii frumoase, in contrapondere cu frigul de acasa. Intre fotbalistii care se misca vioi la comenzile antrenorului Petre Grigoras se afla si cel mai curtat jucator roman al momentului, Janos Szekely. "E la noi. Am vazut toate speculatiile aparute. Nu vrem jucatori la schimb. Vrem bani. Punct", a spus seful Otelului Galati, Marius Stan. Acesta a ajuns, ieri, in Turcia, la doua zile dupa echipa sa. "Daca ne-ar fi dat cineva un milion si jumatate de euro, atunci ar fi fost plecat de mult. Baiatul e aici, isi vede de treaba, la fel ca si ceilalti", a continuat Stan. Intrebat daca se bucura de soare, de valurile marii si de plaja, galateanul a pufnit in ras. "Asa m-am gandit si eu. Insa aici ploua". Otelul a fost invinsa, miercuri, in primul joc amical, de Energie Cottbus, formatie din care face parte si fostul dinamovist Ovidiu Burca. "La pauza a fost 1-1. In partea a doua, am bagat toti copiii. Ei au jucat cu aceeasi echipa. Maine intalnim FC Koln, apoi Dnepr Dnepropetrovsk, inca o formatie din Austria. Avem mai multe partide programate. Baietii nostri nu vor merge la cumparaturi in timpul liber. N-au bani de asa ceva", a punctat Stan.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.