Fondul National de Arta Contemporana (FNAC) franceza expune la Muzeul National de Arta Contemporana (MNAC) din Bucuresti, incepand cu 22 ianuarie, un numar de 40 de lucrari realizate de 20 de artisti, informeaza Ambasada Frantei. Lucrarile vor
Fondul National de Arta Contemporana (FNAC) franceza expune la Muzeul National de Arta Contemporana (MNAC) din Bucuresti, incepand cu 22 ianuarie, un numar de 40 de lucrari realizate de 20 de artisti, informeaza Ambasada Frantei. Lucrarile vor ramane expuse la MNAC pana la sfarsitul lunii august a acestui an.
Romania este prima tara din Uniunea Europeana care este aleasa ca destinatie pentru o expozitie temporara a FNAC. Desfasurata sub conducerea avizata a Ruxandrei Balaci, directoarea artistica a MNAC, aceasta expozitie intitulata "Animatii/ Fictiuni" prezinta publicului contributia desenului animat la arta contemporana.
Aceasta expozitie de opt luni va fi punctata de conferinte, instalatii si vizite ale artistilor, la initiativa Institutului Francez din Bucuresti.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.