Sansa. Filippo a fost convocat de tatal sau, in premiera, pentru meciul retur din Cupa Italiei cu Reggina Arsenal Londra este o colectie de pusti de mare valoare care a speriat Anglia si intreaga Europa printr-un joc de senzatie. La formatia antrena
Sansa. Filippo a fost convocat de tatal sau, in premiera, pentru meciul retur din Cupa Italiei cu Reggina Arsenal Londra este o colectie de pusti de mare valoare care a speriat Anglia si intreaga Europa printr-un joc de senzatie. La formatia antrenata de Arsene Wenger isi doreste sa ajunga si Filippo Mancini, baiatul antrenorului de la Inter Milano. Pentru ca este atacant, el si-a ales ca idoli pe Thierry Henry si Cristiano Ronaldo. De altfel, intr-un interviu pentru Interchannel, Filippo a spus ca ar vrea sa-l aiba coleg in ofensiva pe "varful" francez, care, din nefericire, acum joaca pentru FC Barcelona. Tanarul fotbalist (17 ani) isi doreste sa depaseasca performantele tatalui sau si crede ca acest lucru il poate realiza numai alaturi de "tunari", grupare pe care o simpatizeaza de cand era mic. Ce trebuie sa faca juniorul echipei Internazionale ca sa-si eclipseze parintele? Sa castige cel putin doua titluri de campion, vreo sase "Cupe" si doua trofee continentale. Acestea ar fi punctele de reper din cariera de peste 20 de ani a lui Roberto Mancini. Primul pas spre indraznetul obiectiv este meciul din Cupa Italiei, returul cu Reggina, de pe "San Siro", in fata unui public pretentios. Antrenorul lui Cristi Chivu a decis sa-l includa pe Filippo in lotul pentru acest joc, in care porneste cu avantajul victoriei din partida tur, scor 4-1.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.