Cateva focuri de arma, urmate de „panica" unor caini maidanezi, au tulburat, in noaptea de miercuri spre joi, linistea unui cvartal de blocuri din cartierul Tomis Nord.

La intrarea in blocul D1 de pe Aleea Hortensiei, a fost descoperit trupul unui barbat impuscat care zacea intr-o balta de sange. Cei alertati de zgomotul focurilor de arma spun ca evenimentul s-a petrecut in jurul orei 2.30. Victima a fost transportata de urgenta la Spitalul Clinic Judetean, dupa care politistii ajunsi la fata locului au inceput sa stranga primele probe. La mai bine de 12 ore de la producerea atacului armat, la intrarea in bloc inca se mai vedeau petele de sange ramase dupa ce victima a fost ridicata. Victima se numeste Liviu Dorin Bamburic si este patronul unui club constantean. In varsta de 42 de ani, se pregatea sa intre in scara blocului cand a fost atacat, dar scopul agresiunii nu a fost jaful, pentru ca asupra victimei a fost gasita o importanta suma de bani in valuta.
In viata dupa noua impuscaturi
Transportat de urgenta la spital, Liviu Bamburic a fost operat de o echipa de chirurgi care i-a extirpat din corp trei gloante, localizate in zona abdominala si la artera femurala. Dr.