Conform analizei Eurotax Schwacke in Germania, modelele BMW au obtinut si pentru 2007 cea mai buna valoare de revanzare. In nu mai putin de sapte din cele unsprezece clase de automobile, BMW ocupa prima pozitie, in timp ce BMW Seria 1118d este lider absolut al clasamentului.
Conform studiului Eurotax "AutomobilForecastIndex", BMW ocupa si pentru 2007 cele mai bune pozitii. Astfel, BMW Seria 1118d este automobilul care si-a conservat cel mai bine valoarea pe piata germana. Propulsat de un motor diesel economic de 4 cilindri care dezvolta 104 kW/143 CP, modelul a inregistrat o valoare de revanzare dupa trei ani de 71,5% din pretul de lista, cu nu mai putin de 13,8 puncte procentuale fata de orice alt model al concurentei. Concluzia specialistilor Eurotax: "Este rentabil sa cumperi acest model. Procentual, la revanzare, la niciun alt automobil nu se castiga mai bine". In total, la sapte din cele unsprezece clase evaluate de Eurotax Schwacke, BMW ocupa prima pozitie. In clasamentul general, BMW Seria 1 este urmat de BMW X3. Acest SAV ("Sports Activity Vehicle") de mare succes ocupa prima pozitie in clasamentul Off-Roader. Un BMW X3 2.0d inmatriculat acum trei ani inregistreaza o valoare de revanzare de 69%. Cu o valoare reziduala dupa trei ani de 65,5%, BMW X5 2.0d vine pe locul al doilea in clasa Off-Roader, aratand aprecierea de care se bucura BMW in acest segment. Toata gama BMW impresioneaza si obtine rezultate excelente in acest clasament. Astfel, BMW Seria 3 ocupa prima pozitie in segment. BMW 320d limuzina si BMW 320 Touring au obtinut rezultate cu mult peste concurenta. Cele mai de succes versiuni pentru Seria 5 sunt BMW 520d si BMW 530xd Touring, de asemenea cu cele mai bune punctaje in "AutomobilForecastIndex". Ultima victorie a fost revendicata de BMW 630i, cu o valoare de revanzare de 66,9 procente din pretul de lista dupa trei ani.
BMW Seria 7, in pragul lansarii unei noi generatii, desi nu intra in topul celor mai mici devalorizari procentuale, in valori absolute ocupa prima pozitie. Aceeasi performanta o obtine si BMW Z4 la categoria Roadster.