Intorsatura. Actorul american nu si-a innoit in SUA juramintele facute lui Tracey Edmonds in Bora Bora Actorul american Eddie Murphy si noua lui sotie, Tracey Edmonds, s-au despartit dupa doar doua saptamani de la nunta lor romantica, organizata in
Intorsatura. Actorul american nu si-a innoit in SUA juramintele facute lui Tracey Edmonds in Bora Bora Actorul american Eddie Murphy si noua lui sotie, Tracey Edmonds, s-au despartit dupa doar doua saptamani de la nunta lor romantica, organizata in Polinezia Franceza. Potrivit publicatiei americane "People", starul hollywoodian si Edmonds, producator de film, s-au casatorit in cadrul unei ceremonii private, pe insula Bora Bora, chiar pe 1 ianuarie. Pentru ca mariajul sa fie recunoscut in Statele Unite, cei doi urmau sa se casatoreasca civil pe pamant american. Dar Murphy, in varsta de 46 de ani, si Edmonds, in varsta de 40 de ani, au declarat intr-un comunicat pentru revista "People" ca nu vor face acest lucru, pentru ca s-au despartit, dar au decis sa ramana prieteni. "Dupa mai multe discutii, am luat de comun acord decizia de a nu ne casatori civil, pentru ca nu este necesar sa continuam relatia noastra", au declarat cei doi in comunicat. Mariaj simbolic "In timp ce recenta casatorie simbolica in Bora Bora a fost un mod de a arata dragostea adanca, prietenia si respectul pe care le avem unul fata de celalalt la un nivel spiritual, am decis sa ramanem doar prieteni", se adauga in acelasi comunicat. Murphy a divortat in anul 2006 de Nicole, dupa o casatorie de 13 ani. Cei doi au impreuna cinci copii. De asemenea, actorul mai are o fiica in urma relatiei cu Melanie Brown, membra a trupei Spice Girls. El si-a asumat paternitatea acestui copil abia la patru luni de la nasterea lui.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.