Unul dintre cei sase detinuti de la Penitenciarul de Maxima Siguranta Focsani care au incercat sa evadeze, la inceputul lunii, dupa modelul prezentat in serialul de televiziune Prison Break a facut cateva dezvaluiri referitoare la planul de evadare.
Unul dintre cei sase detinuti de la Penitenciarul de Maxima Siguranta Focsani care au incercat sa evadeze, la inceputul lunii, dupa modelul prezentat in serialul de televiziune Prison Break a facut cateva dezvaluiri referitoare la planul de evadare. Mihai Ianuscovschi, in varsta de 28 de ani, cel care pare a fi „creierul“ operatiunii, sustine ca planul a fost atent pus la punct timp de doua luni. „Stiam cam cati metri erau pana dincolo de zona si i-am propus unui coleg sa facem un tunel si sa evadam. De pe 28 decembrie si påna pe 3 ianuarie 2008 am sapat cu o platbanda de pat. Nu pot sa zic ca nu stiau ceilalti colegi de celula. E imposibil sa nu vada ca s-a scos cam cantitatea care incape intr-o masina de pamant. Dar nu i-a interesat de evadarea noastra. Nu s-a riscat nimeni sa se duca sa bata in usa... ca nu se stie ce se poate intampla. Toti aveam ani multi de inchisoare de ispasit.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.