Dan Voiculescu avertizeaza
“Punerea la pachet a opt cazuri, fara nici o legatura unul cu altul, arata ca pe Traian Basescu nu il intereseaza Justitia, ci conservarea imaginii sale de luptator impotriva coruptiei”, a precizat
Dan Voiculescu avertizeaza
“Punerea la pachet a opt cazuri, fara nici o legatura unul cu altul, arata ca pe Traian Basescu nu il intereseaza Justitia, ci conservarea imaginii sale de luptator impotriva coruptiei”, a precizat ieri liderul PC, Dan Voiculescu, referindu-se la decizia sefului statului de a solicita inceperea urmaririi penale pentru cei opt fosti si actuali ministri. El a adaugat ca gestul presedintelui pare foarte clar “subscris” unui singur obiectiv: crearea celor mai bune conditii pentru inceperea campaniei electorale de catre candidatii PD-L. Conflicte. “Inceptul acestui an arata cum se va desfasura si anul politic 2008: conflict si actiuni fara nici o legatura cu ceea ce este prioritar pe agenda publica. Presedintele va continua sa atace Guvernul si clasa politica, in timp ce Romania va continua sa iroseasca banii alocati dupa integrare. Ca si in 2007, vom pierde inca un miliard de euro, fonduri alocate de UE. Dar bineinteles ca bunastarea generala devine un obiectiv minor cand vine vorba despre campanie de imagine si obiectivele electorale ale presedintelui Basescu”, a mai aratat Dan Voiculescu intr-un comunicat de presa. Tot ieri, presedintele conservatorilor a anuntat ca, in ciuda criticilor formulate de UDMR, nu va renunta la proiectul sau de lege privind obligativitatea invatarii limbii romane pentru cetatenii romani.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.