Credit Suisse Group a ignorat, ieri, tendintele din sectorul financiar, cand a anuntat un plan de extindere la nivel mondial al diviziei sale de private banking, relateaza Reuters, citat de NewsIn. In contrast puternic cu pierderile din sectorul fina
Credit Suisse Group a ignorat, ieri, tendintele din sectorul financiar, cand a anuntat un plan de extindere la nivel mondial al diviziei sale de private banking, relateaza Reuters, citat de NewsIn. In contrast puternic cu pierderile din sectorul financiar, lovit de criza creditelor, Credit Suisse a anuntat ca divizia "poate sa exceleze in conditiile actuale ale pietei". Grupul elvetian a mai anuntat ca estimeaza o crestere de peste 6% pe an pentru divizia de gestionare a averilor si ca perspectivele de crestere pe termen lung ale industriei de gestionare a averilor sunt neafectate de criza creditelor, potrivit unei prezentari din cadrul unei conferinte a investitorilor.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.