La datorie. Sotul Elodiei Ghinescu n-a apucat sa stea decat cateva ore cu Patrik, deoarece a fost chemat la serviciu, la Politia Brasov Narcis Voica, Cristina Baciu Imediat dupa ce a fost eliberat de magistratii Curtii de Apel Brasov, miercuri seara
La datorie. Sotul Elodiei Ghinescu n-a apucat sa stea decat cateva ore cu Patrik, deoarece a fost chemat la serviciu, la Politia Brasov Narcis Voica, Cristina Baciu Imediat dupa ce a fost eliberat de magistratii Curtii de Apel Brasov, miercuri seara, Cristian Cioaca s-a dus glont la Pitesti, pentru a-si vedea fiul. Mai ales ca politistul se astepta sa fie suspendat. N-a apucat, insa, sa stea prea mult cu Patrick, asa cum si-ar fi dorit, fiindca ieri-dimineata a fost chemat urgent la Inspectoratul de Politie Brasov. "Imediat dupa punerea in miscare a actiunii penale impotriva inspectorului principal Cioaca, acesta a fost pus la dispozitia IPJ. El va indeplini numai sarcinile si atributiile de serviciu, stabilite in scris de seful unitatii, si va beneficia de drepturile banesti, pana la solutionarea definitiva a cauzei", a precizat, ieri, conducerea politiei brasovene. Astazi, procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT) vor ataca hotararea magistratilor din Brasov si vor cere judecatorilor de la Inalta Curte de Casatie si Justitie Bucuresti sa dispuna arestarea preventiva a lui Cioaca, pentru comiterea infractiunii de instigare la accesare ilegala a unor sisteme informatice. Sotul avocatei disparute fusese retinut pe baza de ordonanta, insa judecatorii au considerat ca acesta nu reprezinta un pericol pentru societate. Blitzacancan Huiduit. In ultima zi a meciurilor de calificare pentru grupele celei de-a 12 editii a Cupei Liceelor la fotbal, un grup de suporteri veniti sa-si incurajeze echipa a afisat doua bannere ce au starnit amuzamentul celor prezenti: "Unde e Elodia?" Zgomotosii fani nu s-au oprit la atat, tinerii scandand minute in sir: "Ole, ola unde e Elodia!" precum si "Asasin, Cioaca-i asasin!"


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.