MISIUNE   Primul eveniment 2008 marca The Mission va avea loc la 1 martie la Sala Polivalenta din Bucuresti cand Chicane, Jeff Mills, M.A.N.D.Y. si Monochrome vor sustine un show live de exceptie. Pretul biletelor este de 35 de lei in
MISIUNE Primul eveniment 2008 marca The Mission va avea loc la 1 martie la Sala Polivalenta din Bucuresti cand Chicane, Jeff Mills, M.A.N.D.Y. si Monochrome vor sustine un show live de exceptie. Pretul biletelor este de 35 de lei in perioada 21 ianuarie-29 februarie si pot fi achizitionate din reteaua magazinelor Diverta, dar si online, de pe www.bilete.ro si www.themission.ro. La intrare, pretul va fi de 50 de lei.
INVITATI. Chicane sau mai bine zis Nick Bracegirdle este considerat la ora actuala unul dintre cei mai buni producatori/compozitori din Marea Britanie. Pana la colaborari cu artisti ca Tom Jones, Bryan Adams si Peter Cunnah, Chicane a dat lovitura in topurile internationale cu piese precum “Saltwater” si “Offshore”. Jeff Mills este cunoscut si pentru abilitatea de a mixa intre 30 si 50 de discuri intr-o ora, intr-un stil unic, iar baietii de la M.A.N.D.Y. (Germania) sunt in spatele label-ului “Get Physical”, reprezentand curentul tech house, minimal si techno. Monochrome (Livio si Roby feat. George G) au mixat in cluburi din Las Vegas, New York, Seattle, Zurich si la cele mai cunoscute festivaluri din Amsterdam: Dance Valley si Dance Event.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.