Ce credeti ca am patit?!?!
Pe data de 13 ian 2008 dimineata a fugit de acasa Mirot - pentru cei care nu-l stiu este cainele meu maidanez!

Am postat anuntul cu pierdut caine maidanez si descriere si poza pe vreo 3 site-uri....d

Ce credeti ca am patit?!?!
Pe data de 13 ian 2008 dimineata a fugit de acasa Mirot - pentru cei care nu-l stiu este cainele meu maidanez!

Am postat anuntul cu pierdut caine maidanez si descriere si poza pe vreo 3 site-uri....de pe site-ul www.caini.ro cred ca mi-a pescuit cineva nr de tel ca m-a sunat....mesajul a fost: " cainele dvs e la noi intr-un centru de ecarisaj privat de langa AUTOGARA MILITARI si puteti veni maine sa il luati dupa ora 8-9-10...taxa este de 300 000 lei vechi (sau 300 ron nu-mi mai amintesc suma nu m-a interesat)".

De dimineata, la ora 8:00 am sunat la numarul respectiv care era un orange inchis...am plecat spre autogara si la 8:18 primesc sms-ul urmator: "doamna cumparati o cartela orange 7 euro si trimiteti codul prin sms. la 10 va luati catelul.o zi buna"....

M-am interesat si la Administratia pentru Supravegehrea si Protectia animalelor si mi-au spus ca nu exista nici un centru de ecarisaj privat si ca la ei nu au patrulat in zona mea (restaurantul 2 Cocosi - Soseaua de Centura a Bucurestiului - Sos. Bucuresti-Targoviste) in zilele respective!

Atunci i-am raspuns dobitocului: " nu iti incarc cartela dar la 10:00 sunt la Autogara Militari daca este cainele meu nu vei regreta"...am sunat la 10 iar avea tel inchis iar la 10:30 vine urmatorul mesaj sms: "nu-mi trimiti codul nu-ti dau cainele.7 euro orange"....

Asta m-a enervat peste masura si m-am dus direct la politie...oricum slabe sanse sa il gaseasca pe nenorocit!!!! are cartela orange si nu il pot depista..... NUMARUL LUI DE TELEFON ESTE: 0743.670.175 - poate ii mai vin si alte idei si va suna si pe voi!!!

Le-am spus sa mediatizeze cazul sa nu cada lumea in plasa lui!
Daca as fi fost sigura ca este cainele meu ii dadeam oricat imi cerea....dar nu asa..nu prin telefon inainte sa il vad...cine ma crede el?!?!?!?

Va rog sa imprastiati acest mesaj la cat mai multe persoane sa nu mai poata pacali pe nimeni!

Va multumesc!!!

NR: Redactia precizeaza ca materialele publicate in aceasta rubrica sunt primite de la cititori.
In consecinta, responsabilitatea pentru contiinutul acestora apartine in totalitate celor ce s-au exprimat parerile, prin mail, pe adresa cetateanul@jurnalul.ro.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.