Mihai, cetatean roman, a fost operat de apendicita, desi suferea de piatra la rinichi. Andreea, cetatean roman, a trebuit sa astepte 30 de ore in aeroport, fara nici o explicatie. Florin, alt cetatean roman, a ajuns cu duba la politie pentru ca siste

Mihai, cetatean roman, a fost operat de apendicita, desi suferea de piatra la rinichi. Andreea, cetatean roman, a trebuit sa astepte 30 de ore in aeroport, fara nici o explicatie. Florin, alt cetatean roman, a ajuns cu duba la politie pentru ca sistemul de taxare din RATB nu functiona si controlorii nu au putut stabili daca avea sau nu bilet.

Suntem siguri ca si tu ai trecut prin ceva asemanator! Acum ai ocazia ca toata lumea sa stie prin ce ai trecut si sa-i aratam cu degetul pe vinovati. Scrie si tu! La "Cetateanul"!

Este rubrica prin care Jurnalul National vrea sa se apropie si mai mult de cititorii sai. Asteptam sa ne impartasiti situatiile in care v-au fost incalcate drepturile de cetatean. Toata lumea trebuie sa stie despre incompetenta sau reau vointa a autoritatilor. Scrie si tu! La "Cetateanul", la adresele: e-mail: cetateanul@jurnalul.ro sau la Jurnalul National, Piata Presei Libere nr. 1, Corp D, etaj 8, Sector 1, Bucuresti, pentru rubrica "Cetateanul"


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.