Suspecti. Liviu Bamburic este judecat pentru infractiuni economice si este un impatimit al jocurilor de noroc Un om de afaceri constantean, patron al clubului "Two" din inima orasului si camatar recunoscut, se zbate intre viata si moarte dupa ce, in
Suspecti. Liviu Bamburic este judecat pentru infractiuni economice si este un impatimit al jocurilor de noroc Un om de afaceri constantean, patron al clubului "Two" din inima orasului si camatar recunoscut, se zbate intre viata si moarte dupa ce, in noaptea de miercuri spre joi, a fost ciuruit la intrarea in blocul in care locuieste iubita sa, Elena Neagu. Incidentul s-a produs in jurul orei 02.00, cand Liviu Bamburic, in varsta de 41 de ani, a ajuns in fata blocului D1, de pe Aleea Hortensiei. Un barbat mascat a indreptat spre el un pistol marca Makarov, de calibru 9 milimetri si a tras opt gloante spre picioarele lui Bamburic. Apoi a disparut in intuneric, inainte ca vecinii alertati de zgomot sa realizeze ce s-a intamplat. Liviu Bamburic a fost transportat de urgenta la spital, unde medicii au reusit cu greu sa-l stabilizeze. Acesta avea trei rani la coapsa dreapta, trei la stanga, o rana la tibia piciorului stang, alte doua in gamba stanga si o plaga in fesa dreapta. Politistii constanteni sustin ca este foarte posibil ca Bamburic sa fi primit un avertisment, in conditiile in care toate cele opt gloante au fost trase in partea inferioara a corpului, in asa fel incat el sa supravietuiasca atacului. Cu toate acestea, din cauza hemoragiei puternice, barbatul a ajuns la spital in stare foarte grava, cu sanse mici de supravietuire. Anchetatorii au stabilit deja un cerc de suspecti in conditiile in care, spun surse apropiate anchetei, Bamburic ar fi vandut unor interlopi mai multe terenuri supraevaluate in localitatea Corbu si era un impatimit al jocurilor de noroc, fiind un obisnuit al cazinourilor din Constanta. Acesta devenise proprietar al clubului "Two" cu aproximativ doua luni in urma, dupa ce ar fi platit nu mai putin de doua milioane de euro. In plus, Bamburic este judecat intr-un dosar pentru infractiuni economice si are pe rol un proces de divort in care se disputa inclusiv custodia unui copil.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.