Emotii. Presedintele american George W. Bush si prima doamna, Laura, se pregatesc sa o duca la altar pe Jenna, una dintre gemenele lor Jenna Bush, una dintre gemenele in varsta de 26 de ani ale cuplului prezidential american, s-a hotarat sa-si uneas
Emotii. Presedintele american George W. Bush si prima doamna, Laura, se pregatesc sa o duca la altar pe Jenna, una dintre gemenele lor Jenna Bush, una dintre gemenele in varsta de 26 de ani ale cuplului prezidential american, s-a hotarat sa-si uneasca destinele cu actualul ei iubit, Henry Hager, dezvaluie revista americana "People", care citeaza surse din anturajul familiei Bush. Jenna si Henry s-au logodit in luna august a anului trecut. "Ne iubim foarte mult si cred ca formam un cuplu ideal. Avem multe lucruri in comun si cred ca asta este foarte important pentru ca o relatie amoroasa sa functioneze", a declarat viitoarea mireasa, care si-a ales deja domnisoarele de onoare. Viitorul mire, in varsta de 29 de ani, provine dintr-o familie de republicani convinsi si a colaborat la campania de realegere a lui Bush. Nunta va avea loc la ferma din Texas a presedintelui SUA Nunta Jennei cu Henry urmeaza sa aiba loc pe 10 mai, iar ceremonia va avea loc in cadru restrans, la ferma pe care viitorii socri mici o detin in Texas, la Crawford. "O sa fie o nunta foarte intima, pentru ca viitorii miri nu vor sa se faca prea mare tam-tam pe tema asta. Oricum, Jenna si Henry formeaza o pereche nemaipomenita", a declarat un apropiat al familiei prezidentiale americane. Nunta restransa nu pare, insa, sa fie pe placul primei doamne, Laura Bush, care si-ar fi dorit o petrecere pe cinste, asa cum s-ar cuveni unui copil de presedinte. "Mi-ar placea ca nunta fiicei mele sa fie organizata la Casa Alba pentru ca ar fi foarte distractiv. Insa, cu siguranta, nu ar trece neobservata si acesta este exact lucrul pe care Jenna nu-l doreste. Vom face asa cum vrea fiica mea", spunea, in noiembrie, prima doamna a Americii.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.